Tarieven

Mijn uurtarief is € 60,- ex. btw.

Ik houd mijn uurtarief bewust aan de ‘lage kant’ omdat ik ook graag kleine(re) ondernemers help met hun online communicatie. Ik richt mij naast bureau’s, creatieven en mkb-bedrijven ook op zelfstandige ondernemers en starters. Mensen die wel graag succesvol online communiceren maar geen communicatiespecialist in dienst hebben of geen grote budgetten kunnen vrijmaken.

Hoe factureer ik?

Wil je met me samenwerken? Dan kunnen we dit qua uren en facturatie op een aantal manieren doen.

  • Ik kan een projectprijs maken (geschikt voor projecten met duidelijk eind),
  • ik kan een vaste prijs per maand maken waar een bepaald aantal werkzaamheden onder vallen,
  • ik kan je een prijs per pagina of artikel opgeven,
  • of we kunnen werken met een strippenkaart.

Strippenkaarten, wat bied ik en hoe werkt het?

Hiermee koop je vooraf een aantal uren bij me in. Zo krijg je niet meer elke keer een prijsopgave van me voor het opgegeven werk, maar noteer ik alle gemaakte uren op een strippenkaart van 10 of 20 uur. Omdat je van tevoren uren bij me inkoopt geef ik je korting op mijn uurtarief.

Ik bied twee verschillende strippenkaarten aan. Ik heb een strippenkaart van 10 uur, waarbij je 10% korting krijgt op mijn uurtarief en een strippenkaart van 20 uur, waarbij je € 10,- korting krijgt op mijn uurtarief.

Dat betekent dat je bij een strippenkaart van 10 uur een uurtarief van € 54,- ex. btw betaalt voor mijn werkzaamheden en bij een strippenkaart van 20 uur betaal je € 50,- ex. btw per gewerkt uur.

  • Kosten strippenkaart 10 uur = € 540,- ex. btw
  • Kosten strippenkaart 20 uur = € 1000,- ex. btw

Ik hou alle gemaakte uren bij in een urenregistratiesysteem en zodra je strippenkaart vol is stuur ik je een overzicht met de door mij gemaakte uren.

Wat zijn de verschillen?

Bij een strippenkaart heb je het voordeel dat mijn uurprijs wat lager is en dat je eenvoudig wat over de schutting kunt gooien als je wil dat ik even meekijk of wat voor je opstel of plaats. Je betaalt dan mijn werkelijk gemaakte uren. Werken we met een projectprijs of een maandprijs dan zit je all-in qua uren en werkzaamheden.

Wanneer factureer ik?

Bij een strippenkaart is het zo dat ik een nieuwe factureer als er eentje vol is. Dat geef ik van tevoren aan en stuur je dan een overzichtje van de gemaakte uren. Bij projecten factureer ik zodra ze zijn afgerond. Overige werkzaamheden factureer ik op de laatste dag van de maand.

Kun je je vinden in mijn tarieven? Dan hoor ik graag van je. Bel naar 06-14767414 of mail naar laura@laatmijmaarschrijven.nl