Strippenkaarten voor webredactie

Zoek je een webredacteur die je website of zakelijke LinkedIn- of Facebook-pagina onderhoudt? Die artikelen schrijft, blogberichten, nieuwsbrieven of social media posts? Dat doe ik graag voor je.

Omdat dit vaak wekelijks of maandelijks terugkerende werkzaamheden zijn bij de bedrijven waar ik voor werk, bied ik strippenkaarten aan. Hiermee koop je vooraf een aantal uren bij me in. Zo krijg je niet meer elke keer een prijsopgave van me voor het opgegeven werk, maar noteer ik alle gemaakte uren op een strippenkaart van 10 of 20 uur. Omdat je van tevoren uren bij me inkoopt geef ik je korting op mijn uurtarief.

Strippenkaarten, wat bied ik en hoe werkt het?

Ik bied twee verschillende strippenkaarten aan.

  • Een strippenkaart van 10 uur, waarbij je 10% korting krijgt op mijn uurtarief.
  • Een strippenkaart van 20 uur, waarbij je € 10,- korting krijgt op mijn uurtarief.

Mijn reguliere uurtarief voor webredactiewerk is € 65,- ex. btw. Dat betekent dat je bij een strippenkaart van 10 uur een uurtarief van € 58,50 ex. btw betaalt voor mijn werkzaamheden en bij een strippenkaart van 20 uur betaal je € 55,- ex. btw per gewerkt uur.

Dat komt uit op de volgende kosten:

  • Kosten strippenkaart 10 uur = € 585,- ex. btw
  • Kosten strippenkaart 20 uur = € 1100,- ex. btw

Ik hou alle gemaakte uren bij in een urenregistratiesysteem en zodra je strippenkaart vol is stuur ik je een overzicht met de door mij gemaakte uren.

Wil je een strippenkaart voor webredactie werkzaamheden?

Zoek je een webredacteur voor je website en lijkt dit je een fijne manier van werken, stuur me dan een berichtje via laura@laatmijmaarschrijven.nl