Contact

LET OP: IK STOP ALS FREELANCER PER 01-01-2023.

Per 1 januari 2023 stop ik met mijn werk als freelancer. Sinds medio juli dit jaar werk ik – naast mijn werk als freelancer – bij Valente; een actieve branchevereniging voor participatie, begeleiding en veilige opvang. Een drukke baan die mij veel voldoening geeft. Ik merkte echter al snel dat ik het lastig kan combineren met mijn freelance werk.

Ik had van tevoren bedacht dat ik mijn freelance klussen alleen nog op de vrijdagen zou doen en dat dit ‘prima ging lukken’. Maar het blijkt dat ik te vaak ook in de avond of het weekend aan het werk ben en het voor mij te onrustig wordt. Ik heb daaruit de conclusie getrokken dat het – voor mij persoonlijk – niet te combineren is. Vandaar dat ik heb besloten te stoppen met mijn werk als freelancer per 1 januari 2023.

Ik ben dan 7 jaar (en een beetje) als zelfstandige actief geweest en heb er onwijs veel plezier in gehad en heb bovendien veel geleerd. Dank aan allen die mij hun content klussen toevertrouwden, mij in hun teams verwelkomt hebben en waar ik mooie dingen voor heb mogen schrijven en maken. Het zijn dierbare herinneringen.

Ik werk tot eind december 2022 nog elke vrijdag als freelancer (freelance friday) en werk dan aan mijn laatste klussen voor bestaande klanten.

Laat mij maar schrijven
Laura Kluinhaar
E-mail: laura@laatmijmaarschrijven.nl
Tel: 06-14767414

Kvk-nummer: 64315932
Btw-id: NL001575748B32